In English

Tour de Helsinki ilmoittautuminen

Tour de Helsinkiin voi osallistua naisten sarjassa (Naiset 140 km) tai miesten sarjassa (Miehet 140 km). Neljä osallistujaa voi myös ilmoittautua joukkueena ja osallistua joukkuekilpailuun. Joukkueeseen voi kuulua osanottajia sekä naisten että miesten sarjoista.
Lisäksi Suomen pyöräilyunionin (SPU) tai muun Kansainvälisen pyöräilyliiton (UCI) hyväksymän kansallisen liiton myöntämän virallisen kilpailulisenssin omaavat osallistujat kilpailevat omassa kilpasarjassa. Kilpasarjaan osallistujien on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava lisenssinsä UCI-koodi.

Ilmoittautumismaksu sisältää

Ilmoittautumismaksut

  31.5. asti
1.6.-31.7. 1.8.-20.8. 31.8.
Henkilöilmoittautuminen (1 hlö)
49 € 55 € 62 € 75 €
Joukkueilmoittautuminen (4 hlö)
190 € 210 € 240 € -

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10 %.

Ilmoittaudu täällä: shop.velocitor.fi
Reaaliaikainen lista ilmoittautuneista löytyy täältä: www.tourdehelsinki.fi/lähtölistat/2014

Henkilöilmoittautuminen ja joukkueilmoittautuminen

Tapahtumaan voi ilmoittautua yksittäisinä henkilöinä tai joukkueina. Yksittäiset henkilöt listataan pelkästään naisten tai miesten lähtö- ja tuloslistoille. Joukkueina ilmoittautuneet henkilöt listataan lisäksi joukkueiden lähtö- ja tuloslistoille. Joukkueina osallistuvat henkilöt kisaavat siis yksilökisan lisäksi joukkuekisassa.
Jokaiseen joukkueeseen kuulu tasan neljä (4) henkilöä. Joukkueeseen voi kuulua henkilöitä sekä naisten että miesten sarjoista. Joukkueeseen voi kuulua henkilöitä sekä yleisestä sarjasta että kilpasarjasta (sekä lisenssittömiä että lisenssillisiä osallistujia).
Vain sellaiset joukkueet merkitään lähteneiksi, joissa kaikki neljä joukkueen jäsentä on merkitty reitille lähteneiksi. Vain sellaiset joukkueet merkitään maaliin saapuneiksi, joissa kaikki neljä joukkueen jäsentä on suorittanut reitin hyväksytysti annetun aikarajan puitteissa.
Henkilö- ja joukkueilmoittautumiset ovat eri tuotteita. Jo tehtyjä henkilöilmoittautumisia ei voi ilmoittautumisen jälkeen koota joukkueiksi, eikä jo tehtyjä joukkueilmoittautumisia voi ilmoittautumisen jälkeen purkaa henkilöilmoittautumisiksi. Kaikkia ilmoittautumistietoja voi kuitenkin muokata ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti, mukaan lukien joukkueen nimi ja joukkueessa olevat henkilöt  (ks. alla Ilmoittautumistietojen muuttaminen).

 

Oheistuotteet ja -palvelut

I Cycle Hki -paita

Olemme tuottaneet I Cycle Hki -paitoja pyöräilyn ilosanoman levittämiseksi pääkaupungissamme. Paitaa on saatavissa hintaan 20 € (tyköistuvat unisex-koot S, M, L, XL) pyöräliike Velo & Oxygenistä, Itäkeskuksesta (ostoskeskus Puhos, Kastelholmantie 2). Kannattaa myös seurata tapahtuman Facebook-sivua, jossa on kauden aikana tarjolla kampanjoita I Cycle Hki -paidasta, Tour de Helsinki -lipuista ja muista tuotteista: Tour de Helsinki Facebook »

I Cycle Hki

Tour de Helsinki -pyöräilylakki

Jokainen tosipyöräilijä pitää päässään pyöräilylakkia. Ja jokainen Tour de Helsinki -tosifani pitää päässään Tour de Helsinki -pyöräilylakkia. Lakkia myy hintaan 15,00 € pyöräliike Velo & Oxygen Itäkeskuksessa (ostoskeskus Puhos, Kastelholmantie 2).

Team Velocitor jersey

Tour de Helsinki -ajoasu

Tour de Helsinki -ajoasu on belgialaisen BioRacerin laatutyötä. Asukokonaisuuteen kuuluu lyhythihainen ajopaita (67 €) sekä lyhyet, säämiskälliset ajohousut (67 €). Tuotteita on saatavana pyöräliike Velo & Oxygenistä, Itäkeskuksesta (ostoskeskus Puhos, Kastelholmantie 2).

Team Velocitor jersey

 

Pyöriä myynnissä

Myymme käytössämme olleita pyöriä kumppanimme kautta. Katso valikoima: Tori.fi »

Tour de Helsinki/Helsingin olympialaiset 60 v. -taskumatti

Kesällä 1952 järjestettiin Suomessa historiamme suurin urheilutapahtuma. Helsingin olympialaiset toivat yhteen liki viisi tuhatta aikansa huippu-urheilijaa 69:stä eri maasta. Kilpailuja järjestettiin 17:sta eri urheilulajista, mukaan lukien rata- ja maantiepyöräily. Olympialaisten tunnelmaan palataan joka vuosi Tour de Helsingissä, jonka maaliviiva sijaitsee Olympiavelodromilla. Tour de Helsinki kunnioitti viime vuonna Helsingin olympialaisten 60-vuotisjuhlavuotta julkaisemalla numeroidun 60 kappaleen rajoitetutun painoksen Tour de Helsinki -taskumatteja. Taskumatteja on edelleen saatavana ja niitä voi tilata hintaan 42 € (+ 5 € posti ja pakkaus) sähköpostitse osoitteesta: info@velocitor.fi

 

Ilmoittautumisohjeet ja -ehdot

Ilmoittautumisjärjestelmä

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassa: shop.velocitor.fi. Yhdellä kerralla voi maksimissaan ilmoittaa 20 henkilöä ja 5 joukkuetta (eli yhteensä 20 + 5x4 = 40 henkilöä). Kustakin ilmoitettavasta henkilöstä on annettava seuraavat tiedot:  

Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden julkaista lähtö- ja tuloslistat (sisältäen ilmoittautuneen kilpailunumeron, nimen, seuran tai kotikunnan) tapahtuman internetsivuilla.

Maksaminen

Maksu voidaan suorittaa seuraavilla maksutavoilla:

Suoramaksu pankkisiirrolla tai pankki- tai luottokortilla tapahtuu Suomen Verkkomaksut -sivuston kautta. Tapahtuman järjestäjät eivät käsittele maksuja eivätkä maksutiedot tallennu missään vaiheessa järjestelmäämme. Muista palata maksamisen jälkeen verkkokauppaamme! Muuten ilmoittautumiset eivät kirjaudu.
Ilmoittautumisen maksaja/vahvistaja voi olla muu kuin ilmoittautuja, mutta vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään vain maksajan/vahvistajan sähköpostiosoitteeseen.
Maksetuista ilmoittautumisista tulee sähköpostivahvistus ja ilmoittautumiset kirjautuvat automaattisesti tapahtuman lähtölistoille: lähtölistat »
Ilmoittautumisen maksaja/vahvistaja (sähköpostivahvistuksen vastaanottaja) voi ennakkoilmoittautumisajan päättymiseen asti muokata antamiaan ilmoittautumistietoja, mukaanlukien ilmoittautuneita henkilöitä (ks. alla Ilmoittautumistietojen muuttaminen).

Sähköinen lasku

Laskulla maksaminen on tarkoitettu erityisesti yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Sähköinen lasku toimitetaan pdf-liitetiedostona ilmoittautumisen vahvistajan sähköpostiin välittömästi laskun tilaamisen jälkeen. Ilmoittautumiset astuvat voimaan vasta, kun lasku on todettu maksetuksi. Maksussa on ehdottomasti käytettävä laskussa olevaa viitenumeroa. Muuten maksu ei kohdistu ilmoittautumiseen. Jokaisesta laskusta veloitetaan laskutuslisä 9,00 €. HUOM! Maksuvelvoite syntyy laskun luontihetkellä. Maksamattomista laskuista lähetetään muistutus ja laskuihin lisätään viivästyskorko. Tarvittaessa laskut toimitetaan perintään.
Laskun maksaja maksaja ja ilmoittautumisen vahvistaja voi olla muu kuin ilmoittautuja, mutta lasku ilmoittautumisesta ja vahvistus maksusta lähetetään vain ilmoittautumisen vahvistajan sähköpostiosoitteeseen. Tarkista yrityksesi/yhteisösi laskutuskäytännöt ja -ohjeet ennen laskun luomista, jotta syötät laskutustiedot järjestelmään oikein ja lasku voidaan yrityksessäsi/yhteisössäsi käsitellä. Maksetuiksi todetuista ilmoittautumisista tulee sähköpostivahvistus, minkä jälkeen ilmoittautumiset kirjautuvat tapahtuman lähtölistoille: lähtölistat »
Vahvistussähköpostin saatuaan ilmoittautumisen maksaja/vahvistaja voi ennakkoilmoittautumisajan päättymiseen asti muokata antamiaan ilmoittautumistietoja (ks. alla Ilmoittautumistietojen muuttaminen).

Sporttipassi

Ilmoittautumisen voi maksaa Sporttipassilla valitsemalla maksutavaksi sähköisen laskun (ks. yllä). Maksa lasku kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi sivulle www.epassi.fi. Valitse sivulta SporttiPassin verkkomaksut. Aloita kirjoittamalla valikkoon Tour de Helsinki, valitse palveluntarjoaja ja paina sen jälkeen "seuraava". Täytä kaikkia tähdellä merkityt kentät - maksussa on ehdottomasti käytettävä laskussa olevaa viitenumeroa. Ilman oikeaa viitenumeroa maksetut ilmoittautumiset eivät kirjaudu. Lataa järjestelmään sähköpostiin saamasi sähköinen lasku ja paina "maksa". Ilmoittautumiset astuvat voimaan vasta, kun lasku on todettu maksetuksi.

Liikuntasetelit

Ilmoittautumisen voi maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä. Tämä tapahtuu lunastamalla seteleillä ilmoittautumislippu Velo & Oxygen -pyöräliikkeestä, Itäkeskuksesta (ostoskeskus Puhos, Kastelholmantie 2). Maksuvälineenä kelpaa ainoastaa Smartum-liikuntasetelit. Muut palvelusetelit tai maksukortit eivät kelpaa maksuvälineeksi. Kullakin lipulla voi lunastaa yhden ilmoittautumisen hintaan 0 €. Liput ovat voimassa ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti; lipuilla ei voi jälki-ilmoittautua. (Ks. alla Ilmoittautumisliput.) Velo & Oxygen »

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kisakeskuksessa lauantaina, päivää ennen lähtöä. Jälki-ilmoittautumispaikkoja on rajoitetusti, ja ne saattavat loppua. Jälki-ilmoittautumisen voi maksaa ainoastaan käteisellä; varaa tasaraha. Katso lisää ohjeista »

Ilmoittautumisliput

Pankki- tai korttimaksun sijaan ilmoittautumisen voi lunastaa myös erityisellä alennuslipulla. Kussakin ilmoittautumislipussa on yksilöllinen koodi, joka antaa 100 % alennuksen lipulla ilmoitettavan henkilön ilmoittautumisesta. Lippua voi käyttää myös joukkueilmoittautumisen yhteydessä. Tällöin kukin lippu antaa 25 % alennuksen joukkueilmoittautumisen hinnasta. Alennukseen oikeuttava koodi syötetään henkilötietojen yhteydessä. Alennetut hinnat näkyvät tilausvahvistuksessa. Ilmoittautumisliput ovat voimassa ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti. Käyttämättömiä lippuja ei lunasteta takaisin.

Ilmoittautumistietojen muuttaminen

Ilmoittautumisen maksaja/vahvistaja saa vahvistussähköpostin yhteydessä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voi muuttaa tilauksessa annettuja ilmoittautumistietoja. Tilauksen maksaja/vahvistaja voi muuttaa kaikkia ilmoitettujen henkilöiden henkilötietoja; vain ilmoitettujen henkilöiden ja/tai joukkueiden lukumäärää (tilauksen loppusummaa) ei voi muuttaa. Tietoja voi muuttaa ainoastaan tilauksen vahvistaja tilausvahvistuksen yhteydessä sähköpostitse toimitetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, järjestäjät eivät tee muutoksia ilmoittautumistietoihin. Tilauksen maksajan/vahvistajan vastuulla on ilmoittaa tilauksen yhteydessä toimiva sähköpostiosoite sekä säilyttää lähetetty vahvistussähköposti. Käyttäjätunnus ja salasana toimivat ja muutoksia voi tehdä ennakkoilmoittautumisen päättymiseen asti. Tämän jälkeen ilmoittautumistietoja ei voi muuttaa. Ilmoittautumistietoja voi muuttaa osoitteessa shop.velocitor.fi/login »

Ilmoittautumisen peruminen

Tapahtuman ennakkoilmoittautumisen päättymispäivän jälkeen ilmoittautumistietoja ei voi muuttaa eikä ilmoittautumisia voi siirtää toisille henkilöille. Ilmoittautumisen voi peruuttaa vain perustellusta syystä, kuten loukkaantumisen tai sairastumisen johdosta. Ilmoittautumismateriaali on tällöin jätettävä noutamatta; noudettu ilmoittautumismateriaali tulkitaan tapahtumaan osallistumiseksi. Osallistumismaksua ei palauteta, vaan osallistuminen siirretään seuraavaan vuoteen.  Perumista on anottava kirjallisesti ja anomus on toimitettava kahden viikon sisällä tapahtumasta postitse osoitteeseen Tour de Helsinki, Velocitor Oy, Haukilahdenkuja 9 B 31, 00550 Helsinki. Vain postitse toimitetut hakemukset käsitellään; perumista ei voi tehdä sähköpostitse eikä paikan päällä kisakeskuksessa. Anomuksessa on oltava mukana asianmukaiset liitteet, kuten tilausvahvistus ja lääkärintodistus. Puutteellisia, myöhästyneitä tai muuten näistä ehdoista poikkeavia anomuksia ei käsitellä.